1. Used Cars
  2. Amserv grupp
Kiirtee

Toyota Approved kasutatud autod

Kui otsid suurepärases seisukorras kasutatud sõidukit, leiad selle kindlasti Toyota Approved autode valikust. Kõigile Toyota Approved sõidukitele kehtib 0,99% liisinguintress (+ 3 kuu EURIBOR) ja et Su meelerahu oleks täielik, anname lisaks ka 2 aastat tasuta garantiid ja maanteeabi. Valikus on sõidukeid igale maitsele ja eelistusele ning kõik on põhjalikult kontrollitud ja koheselt sõiduvalmis.

Kasutatud autode otsing

Toyota
0 € - 0 €
106 €
2530 €
0 tulemust
Toyota
Automark
Mudel
Hind
Keretüüp
Kütuse tüüp
Käigukast
Veoskeem
Aasta
Läbisõit
Garantii

POST https://usc-webcomponents.toyota-europe.com/v1/car-filter/ee/et?carFilter=used&brand=toyota&uscEnv=production&sortOrder=published&disabledFilters=usedCarLocation&brands=38&location=dealerId%3A00CD9-794D0-66F59-88200-01200-3

Toyota Approved kasutatud autode eelised

2-aastane garantii

Kõikidele Toyota Approved* heakskiidetud mudelitele kehtib vähemalt 2-aastane garantii, mis tagab Sulle just sellise kindlustuskaitse ja kindlustunde, mida ootad.
* Täpsemad tingimused leiad Toyota Approved garantiiraamatust.

2-aastane maanteeabi

Kõikidele Toyota Approved mudelitele pakutakse täielikku maanteeabiteenust, mis kehtib garantii kehtivusaja jooksul ning sisaldab nii Sinu kodus kui ka maantee ääres abi osutamise ja remonditöökotta toimetamise teenuseid.

Intress 0,99% + 3 kuu EURIBOR*

0,99% + 3 kuu EURIBOR liisinguintress kehtib kogu Toyota Approved autode valikule, mis on saadaval üle Baltikumi ja seda auto jõuallikast või vanusest sõltumata.

44 punkti tehniline kontroll

Enne müüki teevad meie eriväljaõppe saanud mehaanikud kõikidele Toyota Approved sõidukitele täieliku tehnilise kontrolli.

Sõiduks valmis

Ükskõik millise mudeli valid, kõik meie heakskiidetud Toyotad on täielikult ette valmistatud ja iluravi läbinud. Nii saad peagi turvaliselt teele asuda.

Toyota Liising ja Kindlustus

Kui oled leidnud sobiva heakskiidetud mudeli, võid olla kindel, et Toyota Liising ja Kindlustus pakub mitmeid paindlikke finantseerimisvõimalusi ning kindlustuslahendusi.

Autovahetus

Kui vahetad oma praeguse Toyota esinduses teise sõiduki vastu, ootab Sind asjatundlik ja läbipaistev teenus, konkurentsivõimeline hinnapakkumine ja – mis kõige tähtsam – täielik meelerahu. Lisateavet küsi Toyota esindusest.

Toyota Liising

Toyota Liising on kiire ja paindlik liisingulahendus. Meie hoolitseme kogu paberimajanduse eest, seega on liisingu taotlemine Sinu jaoks sujuv ja mugav. See võimaldab Sul kohe rahuliku südamega oma uue Toyotaga sõitma hakata. Lisateavet küsi Toyota esindusest.

Toyota Kindlustus

Saad Toyota Kindlustuse kõigile isiklikus kasutuses olevatele Toyota sõidukitele, mille vanus on alla 8 aasta. Toyota Kindlustus sisaldab ööpäevaringset maanteeabi ja tasuta asendusautot. Kui Su sõiduk peaks aga remonti vajama, võid olla kindel, et kõik tööd tehakse Toyota ametlikus remonditöökojas ja kasutatakse üksnes originaalvaruosi. Lisateavet küsi Toyota esindusest.

Alati hübriidautod. Alati Toyota

Toyota hübriidautod säästavad kütust ja raha ning on oma klassi väikseima CO2 heitkogusega. Kuna kõik meie hübriidautod on iselaadivad, pole vaja neid akude laadimiseks vooluvõrku ühendada.
Vaata lisaks
* Pakkumine kehtib Toyota ametlikes esindustes kuni 30.06.2024 või kuni kampaaniaautod on saadaval.

Näidiskalkulatsioon
Tähelepanu! Tegemist on finantsteenuse reklaamiga. Krediidi kulukuse määr on 5,89%, vara hind 23 995,00 €, sissemakse 10,00%, periood 36 kuud, läbisõidupiirang aastas 20 000 km, jääkväärtus 35,00%, lepingutasu 200,00 €; intress: marginaal 0,99% + 3 kuu EURIBOR 3,90% aastas (25.03.2024 oli 6 kuu EURIBOR 3,90%, EURIBOR võib muutuda iga 3 kuu järel). Määr on arvestatud eeldusel, et krediit võetakse kasutusele viivitamata ja täies mahus ning põhiosa ja intress makstakse tagasi igakuiste maksetena. Krediidi tagasimaksmiseks ja krediidi kogukulu kandmiseks tehtavate maksete kogusumma on 21 595,00 €. Liisingu võtmisel tuleb sõlmida ka kasko- ja liikluskindlustus. Kehtib kõikide Toyota Liisingu pakkujate puhul.
Pakkumine on indikatiivne ja võib erineda lõplikest liisingutingimustest. Vajaduse korral konsulteeri spetsialistiga. Kalkulaatori arvutused on informatiivsed ja võivad erineda konkreetsest pakkumisest.